Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Memories van Luuk

Aantal memories: 70

Ik heb de waterpokken op

Eindelijk daar zijn ze dan. Sem had ze 3 weken geleden, dus het is logisch dat ze er nu ook bij mij zijn. En ik heb er heel veel. Vooral in mijn gezicht. Pfff, wat een gedoe. Ik heb er ook meteen 40 graden koorts bij, dus ben ik echt niet lekker.

Ik zeg mijn eigen naam op zondag 30 augustus 2009

Ja, het is nu toch wel heel duidelijk! Ik zeg "Duuh" voor Luuk. Ik zeg het eigenlijk al heel veel langer, maar als ze nu vragen wie ik ben dan zeg ik dus "Duuh'. Goed hè! Papa en mama hebben nog een beetje moeite met mijn taaltje. Anderen horen soms veel sneller een nieuw woordje van me...

Ik slaap voor het eerst in een open bed op zaterdag 11 april 2009

Ja, papa en mama wilden het nu toch echt gaan proberen. Ze hadden een tijdelijk ledikantje gekocht waarbij 1 kant er uit kan worden gehaald. Een beetje om te oefenen voor het grote bed. Ik vind het super om zelf in bed te gaan liggen! En ja, na een paar dagen vind ik het ook super om er weer zelf uit te gaan... Dat hebben papa en mama geweten ook, want na een paar weken liep ik vrolijk beneden rond, terwijl ze dachten dat ik aan het slapen was. Boef ben ik hè!?
Maar ik heb beloofd dat niet meer te doen...

(2 jaar en 8 maanden oud)

Ik ga voor het eerst naar de tandarts op maandag 17 november 2008

Ik loop op vrijdag 5 september 2008

Kruipen is nu echt verleden tijd, ik loop!!!!

(2 jaar en 1 maand oud)

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.